+31 (0)545 481259
  • nl
  • en
  • de

Team Nijhof

Starpower TN

Starpower TN brengt het beste van Duitsland naar Nederland! Vader Stakkato behoorde jarenlang tot de Duitse top onder Eva Bitter en zijn nakomelingen doen het minstens zo goed. Denk aan Spartacus TN, Souvenir, Satisfaction I, Filou de Muze en nog vele andere op Grand Prix-niveau presterende Stakkato-nazaten. Grootvader Escudo I is ook een waardevolle hengst in Duitsland en Starpowers moeder Enjoy is niemand minder dan de volle zus van El Paso, waarmee Markus Beerbaum en Daniel Heuer internationaal sprongen. Daarnaast bracht Enjoy al Cian O’Connors rijzende ster Saphir en het internationale springpaard Pegasus Athleta. Grootmoeder Wyoming sprong zelf op 1,40m-niveau en is de volle zus van Grand Prix-dressuurhengst Frambeau en de tante van Imke Schellekens-Bartels’ Olympic Sunrise.

Starpower TN bleek zowel de topper van de 70-dagentest in Prüssendorf als van het KWPN-najaarsonderzoek. Bij het KWPN werd Starpower ingeschreven met maar liefst 87 punten, waaronder 9’s voor reflexen, rijdbaarheid en instelling en aanleg als springpaard. Na successen onder Hanno Ellermann in de jonge paardencompetities, maakte Starpower TN afgelopen jaar onder Zoï Snels succesvol zijn 1,40m-debuut. Ook op het WK in Lanaken voor zevenjarige springpaarden toonde hij zijn reuze vermogen en potentie voor de Grote Prijzen.

De oudste nakomelingen van Starpower vallen op door vermogen en gemak van springen en uit zijn eerste jaargang zijn reeds twee zonen aangewezen voor de tweede bezichtiging van het KWPN.

Stakkato Spartan Servus
Gottilde
Pia Pygmalion
Goldfeder
Enjoy Escudo I Espri
Athene
Wyoming Werther
Garde (v. Graphit)
Nu bestellen Video
Stamboek Hannover Kleur Zwartbruin
Geboortejaar 2008
Schofthoogte 1.70m
Goedgekeurd door KWPN, Hannover, Westfalen, Oldenburg OS