+31 (0)545 481259
  • nl
  • en
  • de

Team Nijhof

RAMOS JW VAN ’t MEULENHOF TN

RAMOS JW VAN ‘T MEULENHOF TN

Ramos JW van ’t Meulenhof TN is gefokt uit één van ’s werelds meest vooraanstaande sportstammen; de lijn van Fragance de Chalus. Ramos JW van ’t Meulenhof TN’s vader Malito de Reve is een van de weinige Cumano-zonen en heeft zich in de fokkerij bewezen dankzij nakomelingen als Gancia de Muze (Niels Bruynseels), Estoy Aqui de Muze (Kevin Staut) en Grand Cru van de Rozenberg (Jérôme Guery & Pilar Cordon). De Grand Prix-springhengst Elvis ter Putte, oud-wereldkampioen Vigo d’Arsouilles en de legendarische Darco maken de pedigree van Ramos JW van ’t Meulenhof TN compleet.

Zoals eerder gezegd; de moederlijn van Ramos JW van ’t Meulenhof TN is één van de allerbeste. Via grootmoeder Female Touch van ’t Meulenhof gaat Ramos JW van ’t Meulenhof TN terug op Vodka Orange de Muze – een 1.60m Grand Prix merrie onder Faleh Al Ajami en Mohammed Al Suwaydi. Daarnaast is Vodka Orange de Muze moeder van de Grand Prix-springpaarden Bacardi-Orange de Muze (Giorgia Failla & Matteo Giunti), Bacardi-Rhum de Muze (Dominique Hendrickx & Dimitry Noterman), Sandor de la Pomme (McLain Ward & Eve Jobs) en Elouise de Muze (Richie Moloney). Vodka Orange de Muze’s moeder is de wereldberoemde Fragance de Chalus – de moeder van tophengsten Mylord Carthago, Bamako de Muze, Norton d’Eole en nog vele anderen.

Op de BWP Hengstenkeuring maakte Ramos JW van ’t Meulenhof TN veel indruk. Onder het zadel toont de imponerende hengst uitstekende reflexen, een goede afdruk en veel vermogen. Tevens onderscheidt hij zich met zijn geweldige rijkwaliteit.

Stamboom

Malito de Reves
Cumano BD
Cassini I
Chanel
Dira Courcelle
Muget du Manoir
Valse de la Croix
Magic Touch van 't Meulenhof
Elvis ter Putte
Diamant de Semilly
Ukase ter Putte
Female Touch van 't Meulenhof
Vigo d'Arsouilles
Vodka Orange de Muze
Nu bestellen Video Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: BWP
Kleur Schimmel
Geboortedatum 11-08-2017
Schofthoogte 1.68 M
Goedgekeurd door BWP
Dekgeld € 850

Offspring

Results