+31 (0)545 481259

Over Team Nijhof

Team Nijhof werd opgericht in 1916. We vierden in 2016 dus ons 100-jarig jubileum! Het is een hippisch bedrijf met een stoeterij, EU-station, sportstal, hengstenhouderijen dierenartsenpraktijk. Daarnaast hebben wij met Team Nijhof VOF een opfokbedrijf voor onze eigen jonge paarden en fokmerries. Wij hebben de beschikking over een record aantal Grand Prix-hengsten. Onze hengsten behoren tot de wereldtop en blinken uit in de sport, dat blijkt wel uit de deelname van hengsten van team Nijhof aan de Wereldbeker finales en de deelname van Verdi en Johnson tijdens de olympische spelen in Rio, 2016.

Team Nijhof heeft een groot scala aan Grand Prix-hengsten, zowel dressuur als springen. Onze hengsten zijn in te delen in drie categorieën. Tot de eerste categorie behoren de hengsten die zich al hebben bewezen, zoals Johnson, Eldorado en Verdi. De tweede bestaat uit hengsten die momenteel in de sport lopen zoals Grandorado, Highway en Hernandez. Daarnaast hebben we nog relatief jonge, onbekende hengsten zoals Dorian Grey, Cero Blue, Poker de Mariposa en verschillende andere hengsten waar wij veel vertrouwen in hebben.

 

De hengstencollectie van Team Nijhof bestaat uit o.a. de Grand Prix-hengsten Clinton, Heartbreaker, Eldorado van de Zeshoek,, Hernandez, Highway, Verdi, Grandorado en Johnson. Daarnaast is er nog altijd diepvriessperma beschikbaar van o.a. de Grand Prix-hengsten Burggraaf, Calvados, Concorde, Voltaire, Larino, Manhattan en Warrant.

Wij adviseren u graag bij de hengstenkeuze voor uw merrie(s) en u kunt altijd langskomen voor een kopje koffie.