+31 (0)545 481259

EU Station

Tijdens het dekseizoen kunt u elke dag tot 10.00 uur sperma bestellen bij Team Nijhof door middel van het bestelformulier op onze website of bij Dorine ten Poele of Jeannette Benedict-Nijhof.

Al het sperma dient te worden afgerekend per drachtigheid. Het betreft het sperma dat wordt verzonden aan de fokkers en inseminatiestations in zowel Nederland als buitenland. Het is niet mogelijk om een losse doses of rietjes te kopen. SWS Nijhof BV blijft altijd eigenaar van het geleverde sperma. Alle overgebleven rietjes moeten daarom geretourneerd worden voor het einde van het dekseizoen, mits er een andere schriftelijke afspraak over is gemaakt met SWS Nijhof BV met de  eigenaar/fokker in kwestie (bijvoorbeeld de ICSI vrije rietjes van Heartbreaker en Clinton). Is dat het geval, dan kan het betreffende sperma in een volgend jaar(en) gebruikt en afgerekend worden bij SWS Nijhof BV.

Dekgelden

De dekgelden bij Team Nijhof zijn exclusief BTW, en/of verzendkosten en dierenartskosten. De dierenartskosten worden berekend aan de merriehouder. Het betreft de kosten voor het opvoelen, scannen en de medicijnen. De kosten worden toegestuurd door DAP Berkelzicht BV.

De verzendkosten voor sperma buiten Nederland en de kosten voor de gezondheidspapieren worden doorberekend aan de merriehouder. De verzendkosten voor sperma van hengsten die op een dekstation in het buitenland staan worden tevens doorberekend aan de merriehouder. U kunt hier vrijblijvend contact met ons over opnemen.

Agenten

  • Dorine ten Poele
  • Alvyra Arendsen Raedt
  • Jeannette Benedict-Nijhof.

Telefoonnummer: 0545 481 259
Vanuit België: +31 545 481 259 (bereikbaar van 08.00 uur tot 17.30 uur)

Het is altijd goed om uw bestelling nog even telefonisch te controleren om er zeker van te zijn dat deze goed is aangekomen. Daarnaast is het van belang dat u bij de eerste dekking altijd de naam van de eigenaar, naam van de merrie en het levensnummer van de merrie doorgeeft.