+31 (0)545 481259
  • nl
  • en
  • de

Team Nijhof

Zacharov

Prestatiefokkerij ten top in de afstamming van Zacharov! Olympische stempelhengst Clinton, extra competitieve topper Lord Z, beroemdheid Nimmerdor, legende Almé en steunpilaar Gotthard. Wat een pedigree voor Zacharov, die ook nog eens uit teruggaat op de bekende merrie Antje Z. Deze Almé dochter is een product van dezelfde combinatie als Wereldbekerfinalisten en dekhengsten Artos Z en Aerobic Z, zonen van Almé gefokt uit de volle zussen van Antje’s moeder. Antje Z stond aan de basis van Grand Prix-springpaarden als Toldine (Francie Steinwedell-Carvin), Shinto (José Maria Rega) en Plenty (Eliza Schuford).

Zacharovs moeder Oldine bracht ook de internationale springpaarden Adventure (Riccardo Pisani), Uladine (Martina Meroni) en Carolus (Jörg Peper), terwijl kleinkinderen Aldine (Jordan MacPherson) en Zsa Zsa (Patrick Spits) respectievelijk 1,60m en 1,40m springen.

Op zeer jonge leeftijd drong Zacharov al door tot internationaal top niveau onder Maikel van der Vleuten en Hanno Ellermann. Zo won Zacharov in 2013 de Wereldbeker van Pezinok, de Grote Prijs van Mierlo en de Gold Tour in Celje en maakte hij op achtjarige leeftijd al zijn debuut op Grand Prix-niveau. Verder waren er voor Zacharov top 10-klasseringen op prestigieuze concoursen als Valkenswaard, Lanaken, Oliva, Lyon, Hamburg en Basel.

In de fokkerij doet Zacharov zijn afstamming en eigen prestaties eer aan en zijn oudste nakomelingen hebben hun internationale debuut al gemaakt.

Clinton Corrado I Cor de la Bryere
Soleil
Urte I Soleil
Ohra
Oldine Lord Z Lord
Thia
Goldine Nimmerdor
Antje Z - Alme - Gotthard
Nu bestellen Video
Stamboek KWPN Kleur Schimmel
Geboortejaar 2004
Schofthoogte 1.69m
Goedgekeurd door KWPN, Oldenburg OS, Zangersheide, Unire