/ door /   2023 / 0 reacties

Highway TN 10e op EK Milaan

Vandaag werden Highway TN (Eldorado vd Zeshoek x Chellano Z) en Willem Greve tiende tijdens de Europese kampioenschappen in Milaan.

“Het was enorm zwaar alle dagen, vooral de laatste ronde van de landenwedstrijd en de twee rondes van vandaag waren pittig. Ik ben echt heel erg trots op mijn paard”, vertelt de ruiter. “Dit was het eerste grote kampioenschap van Highway. De manier waarop hij alle dagen gesprongen heeft was geweldig, hij werd eigenlijk elke dag beter. Dat belooft veel goeds”, vertelt Greve trots.

 

/ door /   2023 / 0 reacties

Stal Brouwer Auctions

Dit weekend worden weer verschillende spring- en dressuurveulens geveild die afstammen van onze hengsten. De veiling is op de locatie: Buitencentrum Kerkemeijer, Ruurloseweg 51, 7271 RS Borculo.

  • De dressuurveulens worden geveild op 12-8-2023 om 19:00
  • De springveulens worden geveild op 13-8-2023 om 15:00

 

Bekijk de collectie

 

/ door /   2023 / 0 reacties

Hernandez TN N.O.P.

Vandaag is de hengst Hernandez TN (Kannan x Numero Uno) het vijftigste Nederlands Olympisch Paard (NOP) geworden!

Henk Nijhof jr. reageert enthousiast: “Dit is prachtig en echt een mooie erkenning. Met Verdi als eerste en nu Hernandez als vijftigste N.O.P.-paard is de cirkel rond.De waardering van de bondscoach en het N.O.P. die geloven in onze paarden is nog mooier. Toen Verdi in 2013 gesteund werd door het N.O.P. had hij de Spelen van Londen al gelopen. Hernandez TN moet dat nog gaan doen. Het is een paard met alle vermogen, hij is scherp en heeft een top instelling. Hernandez TN zal in een barrage tekort komen, maar voor landenwedstrijden en dikke proeven is het een ideaal paard. Voor ons bedrijf en onze sportstal is het vastleggen van Hernandez TN door het N.O.P. top reclame. Ook voor de fokkers die nakomelingen van hem hebben of bij hem dekken is dit een mooie opsteker. Het is gewoon heel positief.”

Bron: KHNS/ Horses

 

/ door /   2023 / 0 reacties

Hernandez & Highway onderdeel van Team NL

Vandaag werd het Nederlandse team bekend gemaakt voor het EK in Milaan waarvan twee TN hengsten onderdeel zijn. Het team bestaat uit:

 

 

/ door /   2023 / 0 reacties

Eldorado vd Zeshoek Power

Eldorado vd Zeshoek power dit weekend:
  • Electric Blue P (Eldorado vd Zeshoek x For Pleasure) wint de 5* Grand Prix in Dinard
  • Eldorado Sunheup (Eldorado vd Zeshoek x Quartz du Chanu) wint de 4* Grand Prix in Courlans
  • Highway TN (Eldorado vd Zeshoek x Chellano Z) wordt 2e in 4* Valkenswaard

 

/ door /   2023 / 0 reacties

R.I.P. Denzel vt Meulenhof

Vandaag is totaal onverwacht de 14-jarige hengst Denzel vt Meulenhof gestorven aan de gevolgen van koliek. Deze tophengst was sinds 2021 een waardevolle aanwinst van ons dekstation en werd recentelijk nog goedgekeurd voor KWPN en Hannover.

 

Wij danken mede-eigenaren Joris de Brabander en Jimmy Vermeulen in het in ons gestelde vertrouwen en hopen dat hij onsterfelijk zal worden door de prestaties van zijn nakomelingen. Denzel vt Meulenhof zal beschikbaar blijven middels diepvriessperma.

1 2 3 4 38