GEEN LIVE HENGSTENSHOW ZONDER PUBLIEK MOGELIJK.

Door de nieuwste maatregelen van de overheid kunnen wij ook zaterdag 28 maart 2020 geen ‘live’ uitzending verzorgen met onze hengsten en hun nakomelingen. Wij hebben uitvoerig overlegd met de betrokken instanties. Er mag echter geen enkele bijeenkomst meer georganiseerd worden. Het is dus helaas onmogelijk met het aanzienlijke aantal medewerkers, zoals ruiters, grooms, aanjagers, cameraploeg, speaker, voorbrengers, invlechters etc. van zo’n evenement.

Wij zullen binnenkort regelmatig een filmpje van met name de nieuwe hengsten online zetten, zodat u toch kunt kijken en genieten van onze talentvolle jonge hengsten. Er staan ook al een groot aantal filmpjes van de hengsten op ons “YouTube” kanaal: Team Nijhof Stallions.

Verder staan wij altijd tot uw dienst met dek-advies met betrekking tot de hengsten van Team Nijhof. U kunt ons bellen, een email sturen met de gegevens (en/of een foto) van uw merrie, of u kunt een afspraak maken op locatie. Dit alles is geheel vrijblijvend.

Wij kunnen dagelijks, met in acht neming van de voorzorgsmaatregelen, vers sperma van onze hengsten versturen aan uw huisadres, uw hengstenhouder, of aan uw dierenarts. Of wij kunnen insemineren op uw thuis-locatie, mits u in de buurt woont. Een andere mogelijkheid is om het pakket zelf af te halen.

Uiteraard blijft ook onze dierenartsenpraktijk Berkelzicht BV gewoon geopend. U bent welkom om langs te komen voor de merriebegeleiding en het insemineren van uw merrie. Wel verzoeken wij u vriendelijk om van te voren een afspraak te maken.

U kunt ook, op afspraak, en met niet meer dan twee personen tegelijk, de hengsten komen bekijken.

Graag staan wij u met raad en daad terzijde, en kunt u altijd contact met ons opnemen:

Team Nijhof kantoor: 0545-48-12-59 (van 08:00 – 17:00 uur)

Henk Nijhof Junior: 06-55-82-56-43

Jeannette Benedict-Nijhof: 06-54-27-72-50

Email: info@team-nijhof.nl