+31 (0)545 481259

Team Nijhof

BOCELLI TN

Bonds x Fürst Romancier

Met de komst van Bocelli TN haalt Team Nijhof de vice kampioen van Westfalen naar Nederland. De zoon van Bonds en Fürst Romancier brengt vers bloed voor de dressuurfokkerij en valt op door zijn geweldige charisma, lichtvoetigheid en gedragenheid. Bocelli TN was zonder twijfel één van de opvallendste hengsten van Westfalen en kan een prachtige toevoeging zijn voor de dressuurfokkerij.

Vader Bonds is een voormalige premiehengst en stamt af van de Grand Prix-hengst Benicio – weer een zoon van topvererver Belissimo M. Aan moederszijde voert Bonds het bloed van Sir Donnerhall I, niet alleen een uitmuntende vererver rechtstreeks maar misschien wel de allerbeste merriemaker van de afgelopen decennia. Verder voert Bocelli Tde genen van Fürst Romancier, die de waardevolle F-lijn binnenbrengt, en topverervers Diamond Hit en Rohdiamant. Bocelli TN is gefokt uit een mooie Hannoveraanse moederlijn die in het verleden ook al de bij Hannover en Oldenburg gekeurde premiehengst Moreno voortbracht.

Op de Westfaalse hengstenkeuring stal Bocelli TN direct de harten van vele dressuurliefhebbers met zijn geweldige uitstraling en uitstekende exterieur. In beweging valt Bocelli TN op door zijn enorme activiteit in het achterbeen, lichtvoetige bewegingsvorm en opvallende balans. Zowel in draf als in galop valt de gedragenheid, kracht en lichtheid van Bones zeer positief op. Dit in combinatie met zijn interessante en genetisch unieke pedigree is Bocelli TN een aanwinst voor de dressuurfokkerij.

 

 

 

Stamboom

Bonds
Benicio
Belissimo M
Valencia
Rioja
Sir Donnerhall I
Rhea Silva
Fuijana
Fürst Romancier
Fürst Heinrich
Ronja
Daiquiri M
Diamond Hit
Rarities
Nu bestellen Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: Westfalen / RPSI
Kleur Donkere vos
Geboortedatum 2021
Schofthoogte 1.67m
Goedgekeurd door Westfalen
Dekgeld €900

Offspring

Results