+31 (0)545 481259

Team Nijhof

DIEGO VAN DE ZESHOEK

DOMINATOR Z X QUITE CAPITOL

De Dominator Z-zoon Diego van de Zeshoek Z valt op door zijn enorme vermogen en afdruk bij het springen en lijkt een groot talent voor de toekomst. Zoals de naam al doet vermoeden is Diego van de Zeshoek Z nauwverwant aan de wereldberoemde dekhengst Eldorado van de Zeshoek TN. Overgrootmoeder Ramourai stond namelijk ook aan de basis van Eldorado van de Zeshoek TN en nog tientallen internationale succespaarden. 

Diego van de Zeshoek Z is een zoon van de zeer veelbelovende vererver Dominator Z. Onder Christian Ahlmann behoort de Diamant de Semilly-zoon tot de succesvolste springhengsten van de laatste jaren en in de fokkerij breken zijn eerste nakomelingen door op het internationale toneel. D’Aganix Z van Christian Ahlmann springt reeds op Grand Prix-niveau en ook springtalenten als Canelo Z, My Dream Z, Diabolo van Bets Z, Dictactor d’Aubry, Dominate Me en Quick Silver van het Farasohof timmeren aan de weg. Daarnaast heeft Dominator Z reeds meer dan vijftig goedgekeurde zonen, waaronder TN-hengsten Drummer TN Z en Dorian Grey TN Z. 

Met de komst van Diego van de Zeshoek Z heeft Team Nijhof wederom een Dominator Z-zoon vastgelegd en dit keer dus uit een unieke moederlijn. Moeder Galina van de Zeshoek bracht al internationale springpaarden als Philou MXL en Quibelle van de Zeshoek. Derde moeder Ramourai gaf onder meer de 1.60m-springpaarden Valdorai (Jessy Putallaz), Clay Ourai (François Mathy Jr) en Bijou Ourai (Olivier Perreau). Laatstgenoemde is moeder van stempelhengst Eldorado van de Zeshoek TN, die zelf op het allerhoogste niveau sprong en één van de allerbeste hengsten van dit moment is. Daarnaast gaf Bijou Ourai ook de razend succesvolle GL Events Dorai d’Aiguilly van Fransman Olivier Perreau – grote kanshebber voor de Olympische Spelen in Parijs komende zomer. 

Diego van de Zeshoek Z zelf verdiende reeds zijn dekbrevet bij Studbook Zangersheide. Hij valt op door zijn enorme vermogen, afdruk en macht bij het springen. Daarbij lijkt Diego van de Zeshoek Z over de juiste instelling en veel moed te beschikken. 

 

Stamboom

Dominator 2000 Z
Diamant de Semilly
Le tot de Semilly
Venise des Cresles
Cephale 2000
Cassini I
Nephale
Galine van de Zeshoek
Quite Capitol
Quidam de Revel
U-Capitola
Douwinaourai
Utrillo van de Heffinck
Ramourai
Nu bestellen Video Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: Zangersheide
Kleur Bruin
Geboortedatum 2020
Schofthoogte 1.73m
Goedgekeurd door Zangersheide
Dekgeld € 750

Offspring

Results