+31 (0)545 481259
  • nl
  • en
  • de

Team Nijhof

ELDORADO VD ZESHOEK TN

ELDORADO VD ZESHOEK TN (CLINTON Z X TOULON)

Elke dag vers beschikbaar, behalve zondag!

Krachtpatser Eldorado van Zeshoek maakt de verwachtingen zowel in de sport als in de fokkerij ruimschoots waar. Onder Willem Greve behoort de Clinton-zoon tot de Nederlandse top en sprong hij vorige jaar meerdere Nations Cups. In de fokkerij is Eldorado van de Zeshoek zonder twijfel een stempelhengst in wording, met nu al drie KWPN-goedgekeurde zonen: Grandorado TN, Grodino en Highway M TN.

Eldorado van de Zeshoeks moeder Bijou Orai springt onder Olivier Perreau op 1,60m-niveau. Begin vorig jaar nam Willem Greve de teugels over van Eldorado van de Zeshoek en samen wonnen ze direct de Grote Prijs van Roosendaal. Vervolgens volgden de achtste plaats op het NK in Mierlo, een overwinning in het 1,50m op Outdoor Gelderland, de tweede plaats in de Grote Prijs van Saint Lô en in het 1,50m in Ommen, een foutloze ronde in de Nations Cup van Lummen en slechts een tijdfout in de landenwedstrijd van Sankt Gallen.

“Eldorado heeft onbegrenst vermogen en kan met zijn macht alle concoursen ter wereld aan. Daarnaast is hij competitief, dus ik ben erg blij met hem op stal!”, zegt Willem Greve over Eldorado van de Zeshoek.

Stamboom

CLINTON
CORRADO I
COR DE LA BRYERE
SOLEIL
URTE
MASETTO
OHRA
BIJOU ORAI
TOULON
HEARTBREAKER
NIKITA
RAMOURAI
CALYPSO III
NIMFE
Nu bestellen Video Video Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: BWP
Kleur Bruin
Geboortedatum 2004
Schofthoogte 1.76m
Goedgekeurd door BWP, NRPS, KWPN, Oldenburg OS, Hannover, Selle Francais
Dekgeld € 2.000

Offspring

Results