+31 (0)545 481259

Team Nijhof

ELDORADO VD ZESHOEK TN

ELDORADO VD ZESHOEK TN (CLINTON Z X TOULON)

Elke dag vers beschikbaar, behalve zondag!

Krachtpatser Eldorado van Zeshoek maakt de verwachtingen zowel in de sport als in de fokkerij ruimschoots waar. Onder Willem Greve behoorde de Clinton-zoon tot de Nederlandse top en sprong hij meerdere Nations Cups. In de fokkerij is Eldorado van de Zeshoek zonder twijfel een stempelhengst.

Eldorado van de Zeshoeks moeder Bijou Orai sprong onder Olivier Perreau op 1.60m-niveau. Nadat Willem Greve de teugels over nam van Eldorado van de Zeshoek wonnen zij samen direct de Grote Prijs van Roosendaal. Vervolgens volgden de achtste plaats op het NK in Mierlo, een overwinning in het 1.50m op Outdoor Gelderland, de tweede plaats in de Grote Prijs van Saint Lô en in het 1.50m in Ommen, en foutloze rondes in de Nations Cup van Lummen & Sankt Gallen.

Eldorado heeft zich gevestigd in de top van de Horsetelex en WBFSH rankings. Dit heeft hij te danken aan zijn geweldige nakomelingen zoals; Killerqueen DVM, Electric Blue, Jeunesse, Geneve R, Grandorado TN en Highway M TN.

“Eldorado heeft onbegrenst vermogen en kan met zijn macht alle concoursen ter wereld aan. Daarnaast is hij competitief, dus ik ben erg blij met hem op stal!”, zegt Willem Greve over Eldorado van de Zeshoek.

 

 

Stamboom

CLINTON
CORRADO I
COR DE LA BRYERE
SOLEIL
URTE
MASETTO
OHRA
BIJOU ORAI
TOULON
HEARTBREAKER
NIKITA
RAMOURAI
CALYPSO III
NIMFE
Nu bestellen Video Video Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: BWP
Kleur Bruin
Geboortedatum 2004
Schofthoogte 1.76m
Goedgekeurd door BWP, NRPS, KWPN, Oldenburg OS, Hannover, Selle Francais
Dekgeld € 2.500

Offspring

Results