+31 (0)545 481259

Team Nijhof

I’M SPECIAL DE MUZE

  • springen, jumping, team nijhof, im special de muze
  • springen, jumping, team nijhof, im special de muze

I’M SPECIAL DE MUZE (EMERALD VAN ‘T RUYTERSHOF X NABAB DE REVE)

I’m Special de Muze is uniek op alle fronten. Ten eerste zijn afstamming: vader Emerald won onder Harrie Smolders onder meer de Wereldbeker van Washington 2015, de Nations Cup van Falsterbo 2015, de Nations Cup van Aken en Gijon 2013 en stond in vele vijfsterren Grote Prijzen vooraan.

I’m Special de Muze’s moeder Walnut de Muze won onder Harrie Smolders overal ter wereld Grote Prijzen en landenwedstrijden, zoals in Madrid, Dublin, Doha, Wellington, Mechelen en Calgary. Grootmoeder Querly Chin sprong onder Christophe Barbeau de Wereldbekerfinale in Milaan en was reserve voor de Olympische Spelen in Athene. Vervolgens groeide zij uit tot een van dé stammoeders van België.

I’m Special de Muze won met Zoï Snels de Sires in Den Bosch, het 1.50m in Neumünster en werd 9e in de 3* GP van Herning.

Als verever timmert I’m special ook aan de weg. Zo werd hij in 2021 leider van de Horsetelex E-ranking. Daarnaast presteren de nakomelingen van I’m Special zeer succesvol in de jonge paarden rubrieken waaronder; Claude Monet met Jérome Guery & Cian O’Connor, Mr Jones met Daniel Deusser en I’m Special Gold met Jos Verlooy.

 

Stamboom

EMERALD VAN 'T RUYTERSHOF
DIAMANT DE SEMILLY
LE TOT DE SEMILLY
VENISE DES CRESLES
CARTHINA Z
CARTHAGO
TANAGRA 'S' VAN HET DAROHOF
EXQUIS WALNUT DE MUZE
NABAB DE REVE
QUIDAM DE REVEL
MELODIE EN FA
QERLY CHIN
CHIN CHIN
KERLY
Nu bestellen Video Video Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: BWP
Kleur Zwart
Geboortedatum 2008
Schofthoogte 1.71m
Goedgekeurd door BWP, Oldenburg, KWPN, Hannover, Holstein, Selle Francais
Dekgeld € 1.250

Offspring

Results