Super trots op de nieuw aangewezen hengst Malibu Z (v. Mr. Blue x Hors la Loi x Libero).

Malibu Z (Mr.Blue x Hors la Loi II)
Een toptalent met een uitstekende pedigree! Malibu Z combineert de internationale sport- en foklegendes Mr.Blue, Hors la Loi II en Libero H met de rechtstreekse moederlijn van topvererver Numero Uno. Met zijn goede galop, afdruk en atletisch vermogen verloochent Malibu Z zijn sterke afkomst niet. Vader Mr.Blue presteerde met onder meer Bert Romp en Elise Haas succesvol op het hoogste niveau en heeft een relatief ongekend aantal nakomelingen in de internationale sport gebracht. Zo is Mr.Blue vader van topspringpaarden als Simon, Sapphire B, Plot Blue en Zirocco Blue VDL. Moeder Ursula leverde in combinatie met Namelus R al het beloftevolle internationale 1.50m-springpaard Bellinda (v.Namelus R) van Erika Lickhammer. Zelf slaagde Ursula met topcijfers, waaronder een 9 voor het vermogen, voor de merrietest. Ze stamt af van de opvallend fokkende Hors la Loi II, die zelf met diverse ruiters schitterde in de grote sport en zich bijzonder heeft weten te vererven getuige nakomelingen als Verdi III, Makavoy, Osadkowski Van Halen, Woodstock en Untouchable. Grootmoeder Olanda is een volle zus van de topvererver Numero Uno, die zijn kwaliteiten zelf op 1.50m-niveau etaleerde met Marco Kutscher. Uit zijn eerste jaargangen springen vele nakomelingen op het hoogste niveau zoals de welbekende Tyson, Tamino, Take Off, Tobalio en Winchester HS. Olanda leverde onder meer het internationale 1.45m-springpaard Zeus (v.Indoctro) van Eirik Berentsen. Ze stamt af van de legendarische Wereldbekerwinnaar Libero H, die zich eveneens in de fokkerij sterk heeft weten te onderscheiden. Overgroot moeder Feinschnit bracht tien nakomelingen in de sport, waaronder de 1.30 m. paarden Kapitol (v. Gondelier), Amigo (v. Indoctro), Winanda (v. Numero Uno), Ciske vdp (v. Indorado) en Discento vdp (v. Carendento) alsmede de internationale 1.40 m paarden Alaska (v .Indorado), Bo (v. Indoctro), Wiske (v. Indoctro) met Siebe Kramer en Baboon (v. Upgrade) met Rob de Bruyn.