Hernandez TN (Kannan x Numero Uno) 

Hernandez TN is de eerste KWPN goedgekeurde zoon van de invloedrijke topvererver Kannan, die na een imponerende internationale sportcarrière als vererver zeker zo succesvol is gebleken. Onder Michel Hécart won hij meerdere Grote Prijzen, was hij van vaste waarde voor het Franse team en nam hij deel aan het EK in San Patrignano. Als vader van cracks als Nino des Buissonnets, Albführen’s Paille, Molly Malone V en Diva II staat Kannan al jarenlang bovenaan in de WBFSH sireranking. In de pedigree van Hernandez TN is hij gecombineerd met de vooraanstaande Leva-stam, waaruit ook Grand Prix-springpaarden als Oliver Q (Harrie Smolders), Alex (Piergiorgio Bucci) en Extreme (Leslie Burr-Howard) zijn voortgekomen. Moeder Bea Leva liet als driejarige al veel talent zien in de IBOP, waarvoor ze slaagde met 79.5 punten, en etaleerde vervolgens haar kwaliteiten in de sport op 1.35m-niveau. Ook grootmoeder Leva II presteerde op 1.35m-niveau en zij is een halfzus van het 1.50m-springpaard Navantus (v.Gervantus) waarmee Jilian Terceira deelnam aan de Pan American Games in 2007. Als moedersvader voegt de internationale sport- en fokhengst Numero Uno zijn prestatiegenen toe. Hij leverde al een reeks Grand Prix-springpaarden zoals de opvallend presterende Winchester HS, Tamino, Tobalio, Take Off en Van Gogh. Hernandez TN combineert het vermogen en mentaliteit van zijn vader Kannan, met de vlugge reflexen en grote mate van voorzichtigheid van zijn moedersvader Numero Uno.  In het verrichtingsonderzoek deed hij goede zaken waarmee hij voor zowel de sport als fokkerij veelbelovend is.  De prachtig gemodelleerde Hernandez TN behaald 8,5 voor techniek en aanleg en een 9,0 voor vermogen.