Morgen, zaterdag 9 april 2016 Hengstenshow, Met Glock dressuurhengsten.

Op zaterdag 9 april 2016 om 14.00 uur houdt Team Nijhof haar jaarlijkse hengstenshow in Geesteren Gld. De show wordt “live” uitgezonden via Clipmyhorse.
Hierbij worden alle hengsten getoond die in het bezit zijn van Team Nijhof en zal ook Team Glock met een aantal dressuur hengsten onder het zadel van Marieke van der Putten zijn opwachting maken, zoals Glock’s Toto, Glock’s Trafalgar, Glock’s Flavio en de aangewezen kwpn hengst Four Legends.

De hengsten worden aan de hand en onder het zadel getoond en van deskundig aanparingsadvies voorzien door de heer Henk Nijhof senior.

Van de jonge hengsten Grandorado TN en Malibu TN, zullen de eerste veulens getoond worden.

De kwpn hengsten Canabis Z, Clinton, El Clarimo, Eldorado van de Zeshoek, Elton John, Elvaro, Firestone, Florencio, Floris, Grandorado TN, Guidam Sohn, Heartbreaker, Hernandez TN, Highway M TN, Malibu TN, Quality Time, Starpower, Spartacus, Starpower, Verdi, Zambesi worden getoond met medewerking van de ruiters Joyce Lenaerts, Zoi Snels, Willem Greve, Henk van der Pol, Richard Kapteijn en Bart Bles.

Ook de aangewezen kwpn hengsten Impact (v. Sir Donnerhall), Indian Summer (v. Wynton), Iniesta (v. Starpower) en Itodinus PP (v. Etoulon) worden aan de hand voorgesteld.

Alsmede de BWP goedgekeurde hengsten I’m Special de Muze, Chapeau, Maestro van de Bisschop en de in westfalen goedgekeurde Pilothago.

Na afloop vindt er weer het hengsten defilé plaats waarbij de fokkers in de gelegenheid gesteld worden om de hengsten van dichtbij te bewonderen.

U bent van harte welkom. De koffie staat klaar en de entree is gratis.