+31 (0)545 481259

Team Nijhof

CERO BLUE TN

Cero Blue TN combineert zijn fantastische moederlijn met zijn veelbelovende vader Chacoon Blue. Deze Chacco Blue-zoon wordt door velen als één van de opvolgers van zijn beroemde vader gezien en lijkt zijn klassieke manier van springen, rijdbaarheid en het vermogen van Chacco Blue door te geven aan zijn nakomelingen. Cero Blue TN’s grootvader Balou du Rouet mag gezien geworden als één van de beste springhengsten van dit moment met tal van nakomelingen op het hoogste niveau.

Cero Blue TN is gefokt uit één van de meest prestatierijke moederlijnen van Duitsland; zijn excellente pedigree gaat namelijk terug op de wereldberoemde merrie Fein Cera. Deze Landadel-dochter sprong onder Peter Wylde op het allerhoogste niveau en won individueel brons op de Wereldruiterspelen in Jerez de la Frontera in 2002. In de befaamde ruiterwissel kwam Fein Cera als allerbeste paard naar voren en werd in Jerez officieel gekroond als beste springpaard ter wereld.

De grootmoeder van Cero Blue TN, Zera, sprong op 1.60m-niveau onder Pato Muente en later Victoria Vargas; Zera werd wereldberoemd toen zij in 2017 de Derby van Hamburg wist te winnen. Zera’s grootmoeder is de beroemde Fein Cera van Peter Wylde, wiens moeder Cera ook al op 1.60m-niveau sprong onder Paul Darragh en Otto Becker. Daarnaast stond Fein Cera aan de basis van het olympische springpaard Ornellaia van John Whitaker en Peter Moloney, de dekhengst By Cera d’Ick en het Grand Prix-springpaard Echo of Light – ook succesvol onder John Whitaker.

Cero Blue TN springt met een uitstekende techniek, keer op keer goed met de schoft omhoog en toont daarbij veel vermogen. Cero Blue TN won in 2021 meerdere vierjarige rubrieken. Tijdens het wereldkampioenschap jonge paarden in Lanaken liet Cero Blue TN meerdere malen zien dat hij zich kan meten aan de beste paarden van zijn jaargang. 

Cero Blue TN voegt kwaliteit, uitstraling, rijdbaarheid en instelling toe aan de fokkerij! 

 

 

 

 

 

Stamboom

Chaccoon Blue
Chacco Blue
Chambertin
Contara
Cindina
Cartoon
Wildina
Die Cera
Balou du Rouet
Baloubet du Rouet
Georgia
Zera
Cero
kleine Cera
Nu bestellen Video Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: Oldenburg
Kleur Bruin
Geboortedatum 22-03-2017
Schofthoogte 1.66 M
Goedgekeurd door AES, HANN, KWPN, Mecklenburg, Zangersheide
Dekgeld € 1.100

Offspring

Results