+31 (0)545 481259

Team Nijhof

CHAPEAU TN

CHAPEAU TN (CLEARWAY X QUINTERO)

Dit springkanon doet zijn naam eer aan! Chapeau is een uitroep van bewondering voor een knappe prestatie, en dat levert deze vierjarige BWP-gekeurde hengst keer op keer. Met zijn extra galoppade, afdruk, macht en techniek op de sprong is Chapeau een opmerkelijke springtalent. Iets wat gezien zijn sterke Holsteiner komaf ook van hem verwacht mag worden.

Vader Clearway plaatste zich met Lars Bak Andersen in diverse Grand Prix en maakte naam als vererver dankzij opvallende producten op het hoogste niveau als Glock’s Cognac Champblanc, Clarimo ASK, Carella 5 en Corino. Moeder Vuttion VA is een halfzus van het achtjarige internationale 1.40m-springpaard Cassons (v.Cassini II) van Alexander Hufenstuhl en diverse 1.30/1.35m-paarden. Grootmoeder Malva II is een halfzus van de Grand Prix-hengst L’Eperon (v.Lord) waarmee Carsten-Otto Nagel in 1999 kampioen van Duitsland werd. Malva II is tevens grootmoeder van de KWPN-goedgekeurde hengst Charisma (v.Stakkato), die in het internationale 1.45m werd uitgebracht door Julia Kayser en nu furore maakt in Amerika. Als moedersvader staat de internationale sport- en fokhengst Quintero te boek, die onder Rolf-Göran Bengtsson driemaal deelnam aan de Wereldbekerfinale en in vele Grand Prix successen boekte.

Uit zijn eerste jaargangen springen diverse producten reeds op het hoogste niveau, zoals de succesvol presterende Breitling LS, Quinto en Quibell 5. Deze vooraanstaande Holsteiner stam 1463 leverde naast vele internationale sportpaarden ook gekeurde hengsten als Baldini I-II (v.Bachus), Carano (v.Capitol I), Lanciano (v.Landgraf I), Goodwill (v.Landgraf I) en Quality Time TN (v.Quantum).

Stamboom

CLEARWAY
CAPITOL I
CAPITANO
FOLIA
WODKA II
LORD
GERONA II
VUTTION VA
QUINTERO
QUANTUM
IBARA
MALVA II
LITERAT
WIENERIN
Nu bestellen Video Video Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: BWP
Kleur Bruin
Geboortedatum 2012
Schofthoogte 1.68m
Dekgeld € 900

Offspring

Results