+31 (0)545 481259

Team Nijhof

EL CLARIMO

EL CLARIMO (CLARIMO ASK X LIMBUS)

De extra galopperende El Clarimo geeft keer op keer blijk van zijn grote springkwaliteiten. Nadat hij als driejarige het verrichtingsonderzoek al afsloot met een topscore van 84,5 punten, bleef hij ook in de hengstencompetitie imponeren. Onder Willem Greve maakte El Clarimo op zesjarige leeftijd al zijn internationale debuut en momenteel wordt de Clarimo-zoon klaargestoomd voor het hogere internationale werk.

Vader Clarimo drukt zijn stempel op de Holsteinse springpaardenfokkerij en springt onder Rolf-Göran Bengtsson op het hoogste niveau. Clarimo is de halfbroer van de legendarische Cassini I en diens volle broer Cassini II en de eerste nakomelingen van Clarimo hebben hun Grand Prix-debuut al gemaakt.

El Clarimo komt daarbij zelf uit de ijzersterke Holsteiner stam 390 en is nauwverwant aan internationale toppers als For Sale, Emporio van ’t Holeinde en Little Tom. Daarnaast leverde El Clarimo’s grootmoeder Vorr het internationale springpaard Cheer van Holger Hetzel en is ze een halfzus van de internationale springpaarden A 23 en Caldera.

El Clarimo lijkt met zijn onderscheidende bloedvoering en zijn eigen grote kwaliteiten een absolute aanwinst voor de springpaardenfokkerij te zijn!

Stamboom

CLARIMO ASK
CLEARWAY
CAPITOL I
WODKA II
WISMA
CALETTO II
PRISMA
ULRIKA I
LIMBUS
LANDGRAF I
ALICE I
VORR
CONTENDER
WERANI
Nu bestellen Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: Holstein
Kleur Schimmel
Geboortedatum 2009
Schofthoogte 1.68m
Goedgekeurd door KWPN, SWB, Oldenburg OS

Offspring

Results