+31 (0)545 481259

Team Nijhof

ELTON JOHN

ELTON JOHN (CLEARWAY X KANNAN)

Hoe hoger de hindernissen, hoe eenvoudiger Elton John er overheen lijkt te springen. De zoon van Clearway valt onder het zadel van Zoï Snels telkens weer op met zijn functionele manier van springen, gepaard met veel macht en voorzichtigheid. Niet voor niks springt Elton John vrijwel ieder parcours foutloos en verdiende hij vorig jaar voor de tweede keer een ticket voor het Wereldkampioenschap in Lanaken.

Gezien zijn uitmuntende komaf is de kwaliteit van Elton John wel te verklaren: vader Clearway behoort tot één van de invloedrijkste Holsteinse hengsten en de moederlijn van Elton John behoort tot ’s werelds beste. Grootmoeder Ilotte bracht al Marcus Ehning’s jarenlange topper Plot Blue, de keurhengst Oklund en is grootmoeder van toppers als Babylotte (Bart Bles en Yuri Mansur Guerios), de KWPN-goedgekeurde Broere Extase (Patrick van der Schans) en de zeer getalenteerde AES-gekeurde Dakar TN (Nabab de Rêve x Holland), die onder Henk van de Pol al op 1,40m-niveau springt. Elton Johns moeder Vilotte bracht al de internationale topper Blackberry ( Mischa Everse).

De oudste nakomelingen van Elton John vallen op door vermogen en gemak van springen en zijn eerste zoon is al doorverwezen naar de tweede bezichtiging van de KWPN Hengstenkeuring.

Stamboom

CLEARWAY
CAPITOL I
CAPITANO
FOLIA
WODKA II
LORD
GERONA II
VILOTTE
KANNAN
VOLTAIRE
CEMETA
ILOTTE
PILOT
SANTA FEE
Nu bestellen Video Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: KWPN
Kleur Schimmel
Geboortedatum 2009
Schofthoogte 1.70m
Goedgekeurd door KWPN, Oldenburg OS, AES

Offspring

Results