+31 (0)545 481259

Team Nijhof

ELVARO

ELVARO (CALVARO Z X HEARTBREAKER)

De zeer interessant gefokte Elvaro toont onder Niels Nanning veel potentie voor de absolute topsport. De Calvaro-zoon valt op door zijn vermogen en hoge mate van voorzichtigheid en dankzij die kwaliteiten behaalde Elvaro de vierde plaats in de eindstand van de KWPN Hengstencompetitie.

Vader Calvaro sprong op het hoogste niveau onder Jos Lansink, Michael en John Whitaker en heeft zich ontwikkeld als ware stempelhengst met nakomelingen als Katchina Mail (Patrice Delaveau), Grafton (Conor Swail), Santiago de Blondel (Manuel Fernandez Saro) en Sarena (Ben Maher).

Elvaro’s moeder April Love M is een dochter van de legendarische Heartbreaker en sprong zelf op 1,35m-niveau. Heartbreaker is niet meer weg te denken uit de springpaardenfokkerij als vader van onder meer fokhengsten Toulon, Quasimodo van de Molendreef en Harley en in de huidige topsport Romanov (Bertram Allen), Dejavu (Bassem Hassan Mohammed) en VDL Groep Zidane (Leopold van Asten).

Elvaro komt vervolgens voort uit de rechtstreekse moederlijn van de KWPN-gekeurde Londontimes, die onder Kevin Olsmeyer op het hoogste niveau sprong en in de fokkerij waardevol is gebleken. Ook internationale toppers als Ultimo (Annelies Vorsselmans) en Tag Heuer (Geir Gulliksen) zijn nauwverwant aan Elvaro.

Stamboom

CALVARO Z
CALETTO I
COR DE LA BRYERE
DEKA
RIXA
CAPITOL I
FELICITAS
APRIL LOVE M
HEARTBREAKER
NIMMERDOR
BACAROLE
UTANJA
MANHATTAN
MONTANJA
Nu bestellen Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: KWPN
Kleur Bruin
Geboortedatum 2009
Schofthoogte 1.71m
Goedgekeurd door KWPN, Oldenburg OS, AES

Offspring

Results