+31 (0)545 481259

Team Nijhof

FLORIS TN

  • floris, stallion, hengst, team nijhof
  • floris, stallion, hengst, team nijhof

FLORIS TN (QUALITY TIME TN X VANCOUVER)

Floris ontwikkelt zich onder het zadel van Zoï Snels tot één van de meest getalenteerde springpaarden van Nederland. Met zijn reuze vermogen en voorzichtigheid toont hij zich keer op keer competitief en rijgt Floris de foutloze rondes aaneen. Een typisch kenmerk voor paarden uit de beroemde Sina-stam, waaruit ook Floris afkomstig is.

Vader Quality Time behoorde onder Jeroen Dubbeldam tot de Nederlandse top. Het fokproduct van de welbekende fokker Floris van Leuken werd in 2011 Nederlands kampioen, om een jaar later de Grote Prijs van San Patrignano op naam te schrijven. Grootvader Vancouver brengt het waardevolle bloed van Le Tôt de Semilly met zich mee en sprong zelf meerdere Nations Cups onder Wim Schröder.

De directe moederlijn van Floris is uniek; moeder Arsinaa is niemand minder dan de halfzus van Mac Kinley, het beroemde Olympische springpaard waar Rolf-Göran Bengtsson teamzilver en individueel de vierde plaats mee behaalde op de Olympische Spelen in Athene. Nauwverwant aan Floris zijn verder internationale toppers als goedgekeurde hengst Baedeker (Heartbreaker x Concorde) van Daniel Augusto Da Rios en goedgekeurde internationale springhengst Rocco (Fuego du Prelet x Purioso) van Ahmed Tolba.

Stamboom

QUALITY TIME TN
QUANTUM
QUIDAM DE REVEL
ULLA V
H-CORTONNE
CANTUS
THESEE
ARISINAA
VANCOUVER
LE TOT DE SEMILLY
PERPETUA DU CROCQ X
IRISINAA
NIMMERDOR
DAISINAA
Nu bestellen Video Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: KWPN
Kleur Zwart
Geboortedatum 2010
Schofthoogte 1.69m
Goedgekeurd door KWPN, AES

Offspring

Results