+31 (0)545 481259

Team Nijhof

FONTAINE TN

Fontaine’s vader Finest werd uitgeroepen tot premiehengst en heeft al opvallende zaken gedaan in de jonge paardenwedstrijden. Ook als vererver timmert deze Fürstenball-zoon hard aan de weg, getuige de vele successen van zijn nakomelingen op keuringen, veilingen en onder het zadel.

Finest blijkt een kampioenenmaker en ook van moederszijde heeft Fontaine TN waardevolle genen meegekregen. Zowel zijn moeder Sky als grootmoeder Gilette zijn onderscheiden als Staatspremiemerrie en Sky is een halfzus van het internationale Lichte Tour-dressuurpaard Raptor 3 (v.Rubin Royal) van Karen Böckmann.

Moedersvader Samarant liet zelf zijn kwaliteiten in de Lichte Tour zien onder Andreas Helgstrand en heeft zich sterk weten te profileren als vererver. Van deze Sandro Hit-zoon presteren de oudste nakomelingen succesvol op Grand Prix-niveau. In de derde generatie treffen we de Graf Grannus-zoon Ginsberg, die onder meer het Grand Prix-dressuurpaard Gringo van Sirpa Degerth-Kaldi bracht. Uit deze directe familie komen ook gekeurde hengsten als Lividon GPF (v.Livaldon) en premiehengst Dream Maker (v.Damsey FRH).

De getalenteerde Fontaine TN is vrij van grootheden als Jazz, Flemmingh, Gribaldi en is voor zowel sport als fokkerij een ware belofte. Daarnaast is deze excellente Fontaine TN een aanwinst, door zijn kwaliteiten en uitstraling.  Zijn nakomelingen maken de hoge verwachtingen waar door middel van hun maat, uitstraling en geweldige gangen.

 

 

Stamboom

FINEST
FUERSTENBALL
FUERST HEINRICH
MARADONNA
WIE PRINCESS
WIE WELTMEYER
PRINCESS
SKY
SAMARANT
SANDRO HIT
BELLVUE
GILETTE
GINSBERG I
HIGHLIGHT
Nu bestellen Video Video Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: Hannover
Kleur Zwart
Geboortedatum 2015
Schofthoogte 1.75m
Goedgekeurd door Westfalen, Oldenburg, Hannover
Dekgeld € 900

Offspring

Results