+31 (0)545 481259

Team Nijhof

FOR CHACCO TN

FOR CHACCO TN

Vader For Pleasure was in de sport één van de beste van zijn generatie; zowel onder Lars Nieberg als onder Marcus Ehning won For Pleasure een gouden teammedaille op de Olympische Spelen. In de fokkerij is For Pleasure uitgegroeid tot één van de beste allertijden, denk aan nakomelingen als Fit For Fun, Barron, Firth of Lorne, Flora de Mariposa en nog vele anderen. Grootvader Chacco Blue is al meerdere jaren de nummer één op de WBFSH Sire Ranking.

Deze For Pleasure zoon is gefokt uit de merrie Chacco’s Lued – de volle zus van de beroemde springhengst Chacco’s Son. Onder Maurice Tebbel behoorde Chacco’s Son tot de allerbeste springpaarden van Duitsland en kwam hij uit op het Europees kampioenschap in Gothenburg en spong hij twee fenomenale dubbel foutloze rondes in de landenwedstrijd van Aken.

For Chacco’s moeder Chacco’s Lued bracht daarnaast ook al de Zangersheide en Oldenburg goedgekeurde hengst Corydon van T&L, die onder Frederic Vernaet veel talent vertoont op internationaal niveau.

Onder het zadel valt For Chacco op met zijn atletisch vermogen, sterke galoppade en afdruk aan de sprong. Daarbij vertoont hij veel gelijkenissen met vader For Pleasure, maar ook zeker met zijn beroemde oom Chacco’s Son.

 

 

Stamboom

For Pleasure
Furioso II
Furioso xx
Dame de Ramville
Gigantin
Grannus
Goldi
Chaccos-Lüd
Chacco-Blue
Chambertin
Contara
Lancley
Lancer III
Pia Power N.
Nu bestellen Video Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: Westfalen / RPSI
Kleur Bruin
Schofthoogte 1.66
Goedgekeurd door HANN, WESTF
Dekgeld € 800

Offspring

Results