+31 (0)545 481259

Team Nijhof

GOMEZ TN

GOMEZ TN (ZAMBESI TN X VERDI TN)

De atletische Gomez TN blinkt zowel in de springring als op papier uit. In zijn pedigree zijn twee prestatiestammen samengebracht. Vader Zambesi TN presteerde zelf op internationaal 1.40m-niveau en volgt daarmee in de sterke voetsporen van zowel zijn moeder als grootmoeder, die beide op hoog niveau presteerden.

In de fokkerij weet deze Heartbreaker-zoon zijn stempel te drukken. Zambesi TN leverde al meerdere goedgekeurde zonen en zijn oudste producten staan aan het begin van hun internationale sportcarrière. De uitstekende instelling, reflexen en springtechniek heeft Gomez TN van zijn vader geërfd en in het najaar van 2016 werd dit toptalent met 83 punten bij het KWPN goedgekeurd.

Zijn moeder Cilanta liet op de merriekeuringen zien van zeer goeden huize te komen en zij werd, mede dankzij haar grote talent bij het vrij springen, uitgeroepen tot kampioene van Overijssel. Zij brengt de eersteklas prestatiegenen van de uitstekend verervende Olympische tophengst Verdi TN in, waarmee Maikel van der Vleuten al jarenlang tot de wereldtop behoort. Zowel grootmoeder Milanta als overgrootmoeder Ilanta sprongen succesvol in de sport, op 1.30m respectievelijk 1.40m-niveau. Milanta is bovendien een halfzus van de Grand Prix-springpaarden Platinum (v.Polydox) van Andrew Davies en Cristina Sport Zep (v.Phin Phin) van Cindy van der Straten. Deze moederlijn staat bekend als Holsteiner stam 2137, waaruit ook hengsten als Nekton (v.Nimmerdor), Zento (v.Quasimodo Z) en de Olympische tophengst Dobel’s Cento (v.Capitol I) zijn voortgekomen.

Stamboom

ZAMBESI TN
HEARTBREAKER
NIMMERDOR
BACAROLE
CALANDA Z
CALVARO Z
ALANDA
CILANTA
VERDI TN
QUIDAM DE REVEL
CLARISSA
MILANTA
EPILOT
ILANTA
Nu bestellen Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: KWPN
Kleur Schimmel
Geboortedatum 2011
Schofthoogte 1.68m

Offspring

Results