+31 (0)545 481259
  • nl
  • en
  • de

Team Nijhof

GRANDORADO TN

  • stallion, hengst, dressuur, grandorado, dekken, fokkerij, team nijhof

GRANDORADO TN (ELDORADO VD ZESHOEK TN X CAROLUS II)

Grandorado TN is dé belofte van de G-jaargang van het KWPN. In het verrichtingsonderzoek behaalde de zoon van Eldorado van de Zeshoek maar liefst 85,5 punten en werd hij al omschreven als een fenomeen. Topspringruiter Willem Greve ontdekte al vele wereldtoppers in zijn carrière en kocht zich in bij Grandorado. “Hij is een absoluut natuurtalent. Het is een ruwe diamant, die in mijn optiek alles in zich heeft”, zegt Greve over Grandorado.

Het onbegrensde vermogen heeft Grandorado geërfd van vader Eldorado van de Zeshoek, de zoon van Clinton die onder diezelfde Willem Greve op het allerhoogste niveau uitkomt. Moeder Charmieque voegt extra reflexen en kwaliteit toe en is onder Willem Greve op 1,40m-niveau geklasseerd, nadat ze eerder 83 punten in de IBOP behaalde. Grootvader Carolus II sprong op Grand Prix-niveau onder Schuyler Riley en Thomas Voss en heeft vele succesvolle internationale springpaarden nagelaten. Dat laatste geldt ook voor Grandorado’s overgrootvader Baloubet du Rouet, de legendarische vos die drie Wereldbekerfinales en Olympisch goud won onder Rodrigo Pessoa.

Grandorado werd niet alleen verrichtingskampioen van het KWPN, maar won ook al de vierjarigen competitie op Jumping Schröder Tubbergen en won zowel de hengstencompetitie in Ermelo als in Roosendaal.

Stamboom

ELDORADO VD ZESHOEK TN
CLINTON
CORRADO I
URTE
BIJOU ORAI
TOULON
RAMOURAI
CHARMIEQUE
CAROLUS II
CAPITOL I
LACQ
TERMIEQUE
BALOUBET DU ROUET
MONIQUE
Nu bestellen Video Video Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: KWPN
Kleur Bruin
Geboortedatum 2011
Schofthoogte 1.73m
Goedgekeurd door KWPN, Oldenburg OS
Dekgeld € 1500

Offspring

Results