+31 (0)545 481259

Team Nijhof

GRANDORADO TN N.O.P.

  • stallion, hengst, dressuur, grandorado, dekken, fokkerij, team nijhof

GRANDORADO TN (ELDORADO VD ZESHOEK TN X CAROLUS II)

Grandorado TN is dé beste van zijn jaargang bij het KWPN. Het onbegrensde vermogen heeft Grandorado geërfd van vader Eldorado van de Zeshoek, de zoon van Clinton die onder Willem Greve op het allerhoogste niveau presteerde.

Moeder Charmieque voegt extra reflexen en kwaliteit toe en inmiddels op 1.45m-niveau geklasseerd, nadat ze eerder 83 punten in de IBOP behaalde. Grootvader Carolus II sprong op Grand Prix-niveau onder Schuyler Riley en Thomas Voss en heeft vele succesvolle internationale springpaarden nagelaten. Carolus II in de moederlijn geeft gegarandeerd succes. Dat laatste geldt ook voor Grandorado’s overgrootvader Baloubet du Rouet, de legendarische vos die drie Wereldbekerfinales en Olympisch goud won onder Rodrigo Pessoa.

Grandorado TN behaalde als 7-jarige zilver op het WK in Lanaken en won een aantal maanden later de felbegeerde Youngster Cup in Neumünster. In 2020 won hij de grote prijs van CSI de Peelbergen en Den Bosch. Daarnaast debuteerde hij op wereldbekerwedstrijden en liep hij zijn eerste Global Champions Tour. In 2020 won hij de grote prijs van CSI de Peelbergen en Den Bosch. Daarnaast debuteerde hij op wereldbekerwedstrijden en liep hij zijn eerste Global Champions Tour.

Grandorado’s zoon Le Quircky werd verrichtingskampioen met 88 punten. Love de Vie werd Nederlands kampioen bij de vijfjarigen. Magnifique TS werd tweede bij de vierjarige tijdens het Nederlands kampioenschap. Daarnaast boekten zijn nakomelingen al vele successen tijdens vele keuringen, IBOP proeven, merrietesten en vrijspring wedstrijden.

 

Stamboom

ELDORADO VD ZESHOEK TN
CLINTON
CORRADO I
URTE
BIJOU ORAI
TOULON
RAMOURAI
CHARMIEQUE
CAROLUS II
CAPITOL I
LACQ
TERMIEQUE
BALOUBET DU ROUET
MONIQUE
Nu bestellen Video Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: KWPN
Kleur Bruin
Geboortedatum 2011
Schofthoogte 1.73m
Goedgekeurd door AES, HANN, HOLST, KWPN, Oldenburg OS, Selle Français, Zangersheide
Dekgeld € 2.000

Offspring

Results