+31 (0)545 481259

Team Nijhof

HERNANDEZ TN

  • hengst, stallion, hengstenhouder, team nijhof, springen, hernandez

Kannan behoort al jarenlang tot de absolute top van de springpaardenleveranciers. Zijn nakomelingen blijken ware cracks, denk aan Olympisch kampioen Nino des Buissonnets, Wereldbekerfinalewinnares Albführen’s Paille (beide Steve Guerdat), Bertram Allens topschimmel Molly Malone V, meervoudig Grand Prix-winnares Quorida de Treho (Romain Duguet) en Ben Mahers topper Diva II.

Bij Hernandez TN is Kannan aangepaard met een dochter van stempelhengst Numero Uno. Hernandez TN’s moeder Bea-Leva presteerde op 1,35m-niveau en komt voort uit de Leva-stam. Deze lijn bracht al veel goeds, waaronder Oliver Q, Alex en Extreme. Grootmoeder Leva II sprong eveneens op 1,35m-niveau en is de halfzus van Navantus, die deelnam aan de Pan American Games.

Hernandez TN combineert het vermogen en de mentaliteit van vader Kannan met de reflexen, techniek en extreme voorzichtigheid van grootvader Numero Uno. Nadat Hernandez als jong paard succesvol was in de jonge paarden rubrieken bewijst hij zichzelf ook op internationaal niveau. Zo werd hij derde in de grote prijs van Wiener-Neustadt. Daarnaast behaalde hij meerdere hoge klasseringen in grote prijzen.

Hernandez zijn eerste nakomelingen presteren succesvol. Moon Sirikit(mv Lux) behaalde 85 punten op de stamboekkeuring en Monte Caterina (mv Tangelo van de Zuuthoeve) behaalde 81 punten in de merrietest. Myrrha (mv Vittorio) werd verkocht als één na duurste paard in de VSN veiling. Nova (mv Carambole) is aangewezen voor de tweede bezichtiging bij het KWPN.

 

 

Stamboom

KANNAN
VOLTAIRE
FURIOSO II
GOGO MOEVE
CEMETA
NIMMERDOR
WOZIETA
BEA-LEVA
NUMERO UNO
LIBERO H
JOLANDA
LEVA II
LANDWIND II B
CELEVA
Nu bestellen Video Video Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: KWPN
Kleur Bruin
Geboortedatum 2012
Schofthoogte 1.73m
Goedgekeurd door Hannover, KWPN, Selle Francais
Dekgeld € 1.250

Offspring

Results