+31 (0)545 481259

Team Nijhof

HIGHWAY TN

HIGHWAY TN (ELDORADO VD ZESHOEK TN X CHELLANO Z)

De extreme verervingskracht van Eldorado van de Zeshoek komt in de zeer getalenteerde Highway TN opnieuw tot uiting. Vader Eldorado van de Zeshoek combineert de genen van stempelhengsten Clinton en Toulon en sprong zelf onder Willem Greve op het allerhoogste niveau.

Highway’s moedersvader Chellano Z sprong zelf internationaal onder Jos Lansink en wordt door nakomelingen als HH Carlos Z (McLain Ward), Challenge van de Begijnakkker Z (Olivier Philippaerts), Chill R Z (Charlie Jayne) en vele andere op het hoogste niveau vertegenwoordigd. De legendarische Olympische hengst Darco bevestigt het onbegrensde vermogen in de pedigree van Highway TN.

Grootmoeder Unita V bracht al het internationale springpaard Aldino V van Robert Pal en internationale toppers als Savita WH (Marco Sas), Relinda (Angelique Hoorn & Kristian Houwen) en Barno (Michael Duffy).

Highway zelf werd Nederlands kampioen bij de 7-jarige met Willem Greve, behaalde de finale van het wereldkampioenschap in Lanaken, sprong meer dan 24 foutloze rondes op een rij, won al 4 Longines ranking proeven en werd tweede in de 1,55m 5* proef in Verona.

 

 

 

 

Stamboom

ELDORADO VD ZESHOEK TN
CLINTON
CORRADO I
URTE
BIJOU ORAI
TOULON
RAMOURAI
ZELANA V
CHELLANO Z
CONTENDER
FAYENCE
UVITA V
DARCO
OVITA V
Nu bestellen Video Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: KWPN
Kleur Bruin
Geboortedatum 2012
Schofthoogte 1.69m
Goedgekeurd door HANN, KWPN, OS, Selle Francais
Dekgeld € 1.250

Offspring

Results