+31 (0)545 481259
  • nl
  • en
  • de

Team Nijhof

HIGHWAY M TN

  • hengst, stallion, springen, jumping, team nijhof

HIGHWAY M TN (ELDORADO VD ZESHOEK TN X CHELLANO Z)

De extreme verervingskracht van Eldorado van de Zeshoek komt in de zeer getalenteerde Highway M TN opnieuw tot uiting. Deze beloftevolle hengst viel in het KWPN-verrichtingsonderzoek op door zijn sterke galop, krachtige afdruk, enorme vermogen en watervlugge reflexen. Niet voor niks verdiende Highway M TN louter 8’en en 8,5’en voor de springonderdelen. Vader Eldorado van de Zeshoek combineert de genen van stempelhengsten Clinton en Toulon en springt zelf onder Willem Greve op het allerhoogste niveau. Eerder werden zijn zonen Grandorado TN en Grodino al met veelbelovende cijfers ingeschreven bij het KWPN.

Highway’s moedersvader Chellano Z sprong zelf internationaal onder Jos Lansink en wordt door nakomelingen als HH Carlos Z (McLain Ward), Challenge van de Begijnakkker Z (Olivier Philippaerts), Chill R Z (Charlie Jayne) en vele andere op het hoogste niveau vertegenwoordigd. De legendarische Olympische hengst Darco bevestigt het onbegrensde vermogen in de pedigree van Highway M TN.

Grootmoeder Unita V bracht al het internationale springpaard Aldino V van Robert Pal en internationale toppers als Savita WH (Marco Sas), Relinda (Angelique Hoorn & Kristian Houwen) en Barno (Michael Duffy).

Stamboom

ELDORADO VD ZESHOEK TN
CLINTON
CORRADO I
URTE
BIJOU ORAI
TOULON
RAMOURAI
ZELANA V
CHELLANO Z
CONTENDER
FAYENCE
UVITA V
DARCO
OVITA V
Nu bestellen Video Video Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: KWPN
Kleur Bruin
Geboortedatum 2012
Schofthoogte 1.69m
Goedgekeurd door KWPN
Dekgeld € 900

Offspring

Results