+31 (0)545 481259

Team Nijhof

JOHNSON

  • team nijhof, Johnson, dressage, dressuur, van minderhoud, jazz, hengst, stallion
  • team nijhof, Johnson, dressage, dressuur, van minderhoud, jazz, hengst, stallion

JOHNSON (JAZZ X FLEMMINGH)

Één van de beste dressuur verevers ter wereld!

Glock’s Johnson TN heeft zich onder Hans Peter Minderhoud opgewerkt tot de absolute wereldtop van de dressuursport. De Jazz-zoon staat 2e op de Wereldranglijst, won teamgoud op het EK in Aken én pakte individueel een bronzen medaille. “Zijn absolute topinstelling heeft het allergrootste verschil gemaakt. Al moet het uit zijn tenen komen, Johnson doet het voor je”, zegt ruiter Hans Peter Minderhoud over zijn topper. “Als hij binnenkomt, zie je dat mensen rechtop gaan zitten. Dan is hij echt de koning!”

Door de fenomenale prestaties van Johnson in Aken, zou je bijna de bronzen teammedaille van de Wereldruiterspelen in Caen vergeten. En de overwinningen in de Grand Prix en Grand Prix Spécial in Treffen, en de tweede plaatsen in de Grand Prix en Grand Prix Kür in Rotterdam, et cetera.

Johnson meet zich als fokhengst steeds meer aan zijn vader Jazz en grootvader Flemmingh. Jazz presteerde zelf al op het hoogste niveau en stond jarenlang bovenaan de WBFSH-ranking voor dressuurhengsten, terwijl Flemmingh met nakomelingen als Krack C en Lingh ook zijn stempel heeft gedrukt. De nakomelingen van Johnson komen keer op keer bovendrijven, zijn Westfaals goedgekeurde zoon Meggle’s Boston loopt al Grand Prix, net als Hexagon’s Double Dutch, Ben Johnson en Boston STH.

Stamboom

JAZZ
COCKTAIL
PURIOSO
ULISSA
CHARMANTE
ULSTER
WARMANTE
ROXANE
FLEMMINGH
LACAPO
TEXAS
CATHARIN
SULTAN
WAREINA
Nu bestellen Video Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: KWPN
Kleur Bruin
Geboortedatum 2002
Schofthoogte 1.73m
Goedgekeurd door KWPN, Oldenburg, Westfalen, Hannover, SWB
Dekgeld € 1.750

Offspring

Results