+31 (0)545 481259

Team Nijhof

MALIBU Z TN

  • dekhengst, stallion, team nijhof, hengstenhouder, malibu
  • dekhengst, stallion, team nijhof, hengstenhouder, malibu
  • dekhengst, stallion, team nijhof, hengstenhouder, malibu

MALIBU Z TN (MR. BLUE X HORS LA LOI II)

Malibu TN is een genetisch hoogstandje die daarbij zelf ook extra veel talent toont. Vader Mr. Blue behoorde onder Bert Romp tot de beste springpaarden ter wereld en heeft als vader van Plot Blue, Simon, Zirocco Blue en nog vele anderen bewezen ook tot de beste dekhengsten te behoren. Grootvader Hors la Loi II verdiende het ‘Keur’ predicaat bij het KWPN door zijn extra presterende nakomelingen, zoals Untouchable, Verdi III en Makavoy. Dan gaat de pedigree van Malibu TN terug op de legendarische Libero H, winnaar van de Wereldbekerfinale in Den Bosch 1994 onder Jos Lansink en onmisbaar voor de hedendaagse springpaardenfokkerij.

Dat laatste geldt ook voor zijn zoon Numero Uno, toevallig de volle broer van Malibu’s grootmoeder Olanda. Numero Uno drukt zijn stempel met toppers als Winchester HS, Tobalio, Tyson en Sterrehof’s Tamino. Malibu’s moeder Ursula gaf al eerder Bellinda, een dochter van Namelus R die op 1,55m-niveau springt onder de Canadese Kara Chad.

En naast al die succesvolle familieleden, lijkt Malibu TN zelf ook een topper in de dop. In het KWPN-verrichtingsonderzoek stak hij er bovenuit door reflexen, rijdbaarheid en instelling, maar ook zijn enorme vermogen en lichtvoetige bewegingen zijn pluspunten van Malibu. Zijn goede lichaamsgebruik en hoge mate van voorzichtigheid maken Malibu TN een zeer compleet en modern springpaard.

Stamboom

MR. BLUE
COUPERUS
NATUREL
WARINA
ACARLA
OLDENBURG
PICARLA
URSULA
HORS LA LOI II
PAPILLON ROUGE
ARIANE DU PLESSIS II
OLANDA
LIBERO H
JOLANDA
Nu bestellen Video Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: Zangersheide
Kleur Bruin
Geboortedatum 2012
Schofthoogte 1.68m
Goedgekeurd door KWPN, Oldenburg

Offspring

Results