+31 (0)545 481259

Team Nijhof

OZZY TN

(IBIZA X FOR ROMANCE)

Ozzy TN combineert de beste Nederlandse genen met de beste Duitse bloedlijnen. Vader Ibiza is een zoon van de succesvolle Desperado uit een moeder van Jazz x Contango en gaat terug op de beroemde Amor-dochter Wendy. Aan moederszijde is Ozzy TN gefokt uit de For Romance I-dochter Marabella, die via Blue Hors Zack terug gaat op de stempelhengsten De Niro, Classiker en Weltmeister.

De moederlijn van Ozzy TN gaf door de jaren heen al tal van goedgekeurde hengsten en sportpaarden. Overgrootmoeder Marnie bracht bijvoorbeeld de Lichte Tour-hengst Daktylius en de Inter II-geklasseerde Zam Pano. Verder is Ozzy TN nauwverwant aan de Grand Prix-hengst Sieger Hit en de Lichte Tour-hengsten Silver Black, Winehouse, Desiderio en Hotshot. De bekendste hengst uit Ozzy TNs moederlijn is echter de beroemde Fürstenball, die te boek staat als één van de meest toonaangevende hengsten uit de F-lijn.

In het KWPN Verrichtingsonderzoek viel Ozzy TN ook goed in de smaak. Met onder meer een 9,0 voor houding en balans en een 9,0 voor rijdbaarheid en bewerkbaarheid kwam Ozzy TN uit op een eindscore van maar liefst 83,00 punten. Ook voor zijn galop, souplesse en aanleg als dressuurpaard verdiende Ozzy TN maar liefst een 8,5. Ozzy TN werd met lovende kritieken ingeschreven bij het KWPN en verdiende eerder ook al bij het DSP zijn dekbrevet.

 

 

 

 

Stamboom

IBIZA
DESPERADO
VIVALDI

BOLYMPIA W
JAZZ
OLYMPIA W
MARABELLA
FOR ROMANCE I
FUERST ROMANCIER

MADIRA
BLUE HORSE ZACK
MARNIE
Nu bestellen Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: Oldenburg
Kleur Donkerbruin
Geboortedatum 2019
Schofthoogte 1.72M
Goedgekeurd door DSP, KWPN
Dekgeld € 900

Offspring

Results