+31 (0)545 481259

Team Nijhof

QUALITY TIME TN

  • quality time, hengsten, stallion, team nijhof, hengstenhouder
  • quality time, hengsten, stallion, team nijhof, hengstenhouder

QUALITY TIME TN (QUANTUM X CANTUS)

Alles duidt erop dat Quality Time een échte springpaardenleverancier gaat worden. Zijn zoon Floris TN is reeds goedgekeurd bij het KWPN en ieder jaar opnieuw dringen er zonen van Quality Time door tot de tweede en derde bezichtiging en het verrichtingsonderzoek van het KWPN. Ook zijn dochter Féline en Fadessa H2 hebben zich al bewezen met 83 en 86,5 punten in de IBOP.

Quality Time komt uit de bekende fokkerij van Floris van Leuken en is een zoon van Quantum – vader van toppers als Quintero la Silla, GK Quentin, Karatina en Quin Chin. Ook de moederlijn van Quality Time mag er zijn; grootmoeder Jessika II gaf de waardevolle hengst Goodwill en uit deze Holsteiner stam 1463 kwamen al de Olympische springpaarden Lanciano (Philippe Guerdat) en Lucilla II (Prinses Haya).

Onder Jeroen Dubbeldam behoorde Quality Time tot de Nederlandse top. Zo werden ze Nederlands kampioen en wonnen ze de Grote Prijs van San Patrignano. Vorig jaar nam de getalenteerde ruiter Zoï Snels de teugels over van de ervaren Quality Time. “Quality Time brengt mij naar een hoger niveau in de sport, dat heb ik aan hem te danken. Quality Time is scherp en heeft nu onbegrensd vermogen met een 100% instelling. Hij zou mij in elke proef naar de finish brengen. En die top instelling geeft hij door, want dat hebben zijn nakomelingen ook!”

Stamboom

QUANTUM
QUIDAM DE REVEL
JALISCO B
DIRKA
ULLA V
COR DE LA BRYERE
ELLA
H-CORTONNE
CANTUS
CALETTO I
MONOLINE
THESEE
MOWGLI
JESSIKA II
Nu bestellen Video Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: Holstein
Kleur Schimmel
Geboortedatum 2002
Schofthoogte 1.70m
Goedgekeurd door KWPN, Holstein, Hannover, OL/OS, Selle Francais

Offspring

Results