+31 (0)545 481259

Team Nijhof

WARRANT

  • warrant, team nijhof, hengst, stallion, hengstenhouder

WARRANT (NUMERO UNO X NIMMERDOR)

Warrant komt uit een bewezen bloedlijn. Numero Uno, de vader van Warrant, is een zoon van de preferente hengst Libero H. Numero Uno heeft zich bewezen op hoog niveau in de springsport en geeft dit door aan zijn nakomelingen. Niet alleen erven zijn nakomelingen zijn springtalent, ze scoren ook hoog op exterieur. Moeder Karanta stamt af van Nimmerdor en komt uit NL-merrielijn 093. Karanta voert de predikaten keur, preferent en prestatie. Karanta is de moeder van het internationale GP-springpaard Oranta (v. Indoctro), die onder Angelique Hoorn en Chris Kappler goede prestaties leverde. Twee nakomelingen van Lux uit Karanta, Taranta van Mathijs van Asten en Uranta van David Quigley, plaatsten zich voor de finale van het WK in Lanaken.

Karanta voert twee maal het prestatiebloed van de hengst Farn via zoon en dochter. Uit deze stam, de Lavanta-stam, komen onder andere de hengst Renville (v. Courville xx) en de internationale springpaarden Interpol, Benji, Eurocommerce Geneve en Kalusha.

Warrant heeft al vele overwinningen op zijn naam staan. Een voorbeeld hiervan is zijn zege in de 1.50m tijdens de Championship Jumper Classic in Wellington, met de Mexicaan Alberto Michan. Daarnaast werd hij onder Henk van de Pol 5e tijdens de Grote Prijs in Drammen en behaalde hij een overwinning in de Grote Prijs (1.45m) van Moorsele.

Stamboom

NUMERO UNO
LIBERO H
LANDGRAF I
OKTAVE
JOLANDA
LORD CALANDO
B-FEINSCHNITT
KARANTA
NIMMERDOR
FARN
RAMONAA
FURANTA
PURIOSO
URANTA
Nu bestellen Video Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: KWPN
Kleur Bruin
Geboortedatum 2003
Schofthoogte 1.70m
Goedgekeurd door SWB, Zangersheide, OS, Oldenburg, KWPN

Offspring

Results