+31 (0)545 481259

Team Nijhof

FIRESTONE

FIRESTONE (JOHNSON X FLORENCIO I)

Firestone is een prachtig product van dressuurtoppers Johnson en Florencio. Johnson behoort onder Hans Peter Minderhoud tot de absolute wereldtop en droeg bij aan de bronzen teammedaille op de Wereldruiterspelen in Caen 2014 en greep teamgoud en individueel brons op de Europese kampioenschappen in Aken 2015. Tweevoudig wereldkampioen bij de vijf- en zesjarigen Florencio werd afgelopen jaar ‘Keur’ verklaard door het KWPN dankzij zijn op Grand Prix-niveau presterende nakomelingen en de KWPN-goedgekeurde hengst Charmeur. De volbloed Painters Row xx en de waardevolle Saluut versterken Firestone’s pedigree.

Firestone komt uit de bekende Bella-lijn, waar vele succesvolle spring- en dressuurpaarden uit voortkomen. Firestone’s volle zus Elfi behaalde daarnaast 81,5 punten in de EPTM en scoorde maar liefst 95 punten voor draf op de KWPN-stamboekkeuring.

Op de KWPN Hengstenkeuring viel Firestone op door zijn fantastische model en extra bewegingen, wat hem de reservetitel in de KWPN Kampioenskeuring opleverde. Vervolgens scoorde Firestone maar liefst 82,5 punten in het KWPN-verrichtingsonderzoek en toont hij zich in de KWPN Hengstencompetitie ook zeer talentvol. Onder Joyce Lenaerts behaalde Firestone een vijfde plaats in Ermelo en een vierde plaats in Roosendaal. De eerste veulenjaargangen van Firestone lijken veelbelovend: veel uitstraling, ras en beweging!

 

Stamboom

JOHNSON
JAZZ
COCKTAIL
CHARMANTE
ROXANE
FLEMMINGH
CATHARIN
ZELZA-BELLA
FLORENCIO I
FLORESTAN I
WALESSA
RAGNA BELLA
PAINTERS ROW XX
BARONNA BELLA
Nu bestellen Horsetelex
Geslacht Hengst
Stamboek: KWPN
Kleur Zwartbruin
Geboortedatum 2010
Schofthoogte 1.69m
Goedgekeurd door KWPN, Oldenburg

Offspring

Results